Over mama kamille

Dit is mijn favoriete uitzicht: mijn lief Max met onze kinderen Nona (2015) en Nimme (2018). Ze staan midden in de natuur en kijken nieuwsgierig om zich heen. Ze zien de bomen, de bloesem, de lucht. Ik sta er trots achter. Mijn voeten in de aarde, hoofd hoog tussen de wolken. 

Ik ben mama kamille. Of nou ja, eigenlijk heet ik Lotte. Samen met die drie van de foto hierboven verken ik de wereld. Met hen dicht aan mijn zijde durf ik steeds een stapje verder. Zo vind ik mooie plekken, fijne spullen, leuke mensen. Op mamakamille.nl schrijf ik over wat we zoal tegenkomen. Wie hier leest, gaat met me mee.

Je leest hier over mijn gezin, over mijn moederschap en over mij. Over naar buiten gaan en kijken, vormgeven en beleven. Over ons uitzicht en ons verblijf. Over wat we nodig hebben en over wat ons bezig houdt. Over stappen, vallen, stilstaan, gaan. Soms is het simpel, soms heel ingewikkeld. Vaak schijnt de zon, dan weer stormt het flink. Maar hoe hard het ook straalt of waait, je bent hier altijd van harte welkom.

Wil je meer weten over mij, mijn gezin of onze wereld? Begin dan met lezen of kijk mee op Instagram. Wil je me iets vertellen of iets vragen? Neem dan contact met me op via lotte@mamakamille.nl

Liefs ♡

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *